Whatsapp - ja 5 alternativa per te komunikuar edhe me mire

  • Publikuar në apps

Whatsapp, programi per celular qe mundeson komunikimin me mesazhe text dhe zanore u ble para disa ditesh nga Facebook. Kjo gje nuk i ka pelqyer shume prej perdoruesve te Whatsapp qe kane frike se kontaktet e tyre telefonike do te perdoren nga facebook per qellime te ndryshme qe cenojne privatesine tone.

Pas asaj te mbremshmes qe Whatsapp shkoi ne tilt, u bllokua dhe nuk mundesonte me komunikimin, eshte nje shenje e qarte qe facebook po ben nderhyrjet e veta.

Ju patem thene qe do t'ju servirnim alternativa te ketij programi qe mundesohen nga programe te tjera qe ndoshta kane edhe me teper funksione se Whatsapp.

Ju senjalizojme pra 5 alternativa per Whatsapp.

Lexo më tepër...
Rregjistrohu në këtë RSS feed

DASMA JUAJ

Kameraman Profesionist
Cilesia dhe puna e
STUDIO RISTYLE do
tju beje qe ky emer tju
mbese ne mendje per
te pasur kenaqesine
qe te na zgjidhni dhe
ne eventet pasuese.
StudioRistyle -
www.ristyle.ecaty.com

.blog
yumprint
  1. Hot News
  2. Tags
  3. Comments
Nuk keni ide te mira? Punoni me dike qe i ka.

Hits:183

Gezuar Pashket

Hits:196

bukuria e fermave shqiptare

Hits:301

Hits:427

Bananja ben mire per shendetin - Ja pse!

Hits:382

RoomScan - Krijojme planimetrine e shtepise me kete app per iphone

Hits:155

« March 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Identifikohu or Krijo akount