Fol Shqip se je Shqiptar

  • Publikuar në Muzika

Shqiptarët janë një popull që është i shpërndarë kudo në botë. Që nga 1991 me eksodin u hapën dyert për Shqipërinë dhe shumë dhe le të themi që gjysma e shqipërisë ose edhe më tepëështë e shpërndarë në çdo cep të botës.
Kjo arsye ka bërë që në Shqipëri dhe si rrjedhojë edhe në

Lexo më tepër...
Rregjistrohu në këtë RSS feed

DASMA JUAJ

Kameraman Profesionist
Cilesia dhe puna e
STUDIO RISTYLE do
tju beje qe ky emer tju
mbese ne mendje per
te pasur kenaqesine
qe te na zgjidhni dhe
ne eventet pasuese.
StudioRistyle -
www.ristyle.ecaty.com

  1. Hot News
  2. Tags
  3. Comments
Nuk keni ide te mira? Punoni me dike qe i ka.

Hits:182

Gezuar Pashket

Hits:196

bukuria e fermave shqiptare

Hits:300

Hits:423

Bananja ben mire per shendetin - Ja pse!

Hits:382

RoomScan - Krijojme planimetrine e shtepise me kete app per iphone

Hits:153

« February 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      

Identifikohu or Krijo akount