Probleme me controller video, audio, ethernet ne XP? - Ja si ti zgjidhni!

  • Publikuar në ecaty

Pas nje formatimi te kompjuterit mund tju ndodhe qe keni probleme me instalimin e driver-ave. Pra nuk arrini te degjoni audion, shihni video por nuk arrini te perdorni programet per te kapur video me sinjal analog apo ndoshta nuk arrini te perdorni porten LAN per tu lidhur ne internet apo per te komunikuar me kompjutera te tjere?

Shpeshhere keto drivera qe e bejne programin por edhe skeden specifike te punoje, ndodh qe nuk arrini ti gjeni dot. Per audion dhe ethernet arrita ti gjeja pas disa kerkimesh...por ajo qe ishte me e veshtire ishte driver per controller video multimediale. Por edhe kesaj me pak mund ja gjeta zgjidhjen.

Per te gjetur ID e sakte te skedes suaj mund te perdorni "everest home edition" kerkoni ne google.

Pra per te zgjidhur problemet me driverat

Lexo më tepër...

explorer.exe error[SOLVED]

  • Publikuar në ecaty

Edhe pse tani jemi drejt Windows 8 mendoj se ka shume qe perdorin akoma Windows Xp dhe kjo guide mund tju zgjidhi pune nese keni nje problem te tille.

Nje dite duke bere nje "video capture" dmth duke hedhur nje kasete video vhs ne dixhitale, kompjuteri me dha nje "error" dhe u bllokua gjithçka. Keshtu qe mu desh te hapja "task manager" per ta mbyllur dhe rihapur programin e eksplorimit te kartelave. Ne fillim mendova se ndoshta ishte nga madhesia e videos qe arriti ne 18Gb dhe xp nuk eshte mesuar me kesoj peshash se i dhemb kurrizi :P. Gjithsesi e eliminova kete video edhe pse mu deshen gati 2 ore per ta hedhur ne pc. Bera serish proven ne hapjen

Lexo më tepër...
Rregjistrohu në këtë RSS feed

DASMA JUAJ

Kameraman Profesionist
Cilesia dhe puna e
STUDIO RISTYLE do
tju beje qe ky emer tju
mbese ne mendje per
te pasur kenaqesine
qe te na zgjidhni dhe
ne eventet pasuese.
StudioRistyle -
www.ristyle.ecaty.com

  1. Hot News
  2. Tags
  3. Comments
Nuk keni ide te mira? Punoni me dike qe i ka.

Hits:183

Gezuar Pashket

Hits:196

bukuria e fermave shqiptare

Hits:301

Hits:427

Bananja ben mire per shendetin - Ja pse!

Hits:382

RoomScan - Krijojme planimetrine e shtepise me kete app per iphone

Hits:155

« March 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Identifikohu or Krijo akount