Twitter ka ditelindjen dhe i dhuron anetareve #FirstTweet

Twitter mbush 8 vjeç. Rrjeti social Twitter i ashtuquajturi zogu blu ka lindur me date 21 mars te 2006, por per hedhjen e tij online, priten deri ne fund te korrikut te po atij viti. Twitter, ne nje stil krejt ndryshe por me te njejtin efikasitet, ndoshta edhe me teper, se

Lexo më tepër...

Programe per te rregjistruar monitorin tuaj

OCam

Eshte nje program(software) me te vertete i mire dhe ne gjendje te rregjistroje levizjet qe beni ne kompjuterin tuaj dhe qe shihni ne monitor.

Pamja grafike, edhe pse minimaliste, eshte e pelqyeshme dhe  e bukur, do te thoja nga me te mirat qe kam pare per nje program te ketij lloji.

Pasi ta keni instaluar, ju shfaqet nje dritare qe mund ta ridimesiononi, dhe oCam do te rregjistroje gjithçka qe beni brenda dritares qe keni zgjedhur; por nese duam te rregjistrojme komplet ekranin, mjafton te klikojme ne

Lexo më tepër...
Rregjistrohu në këtë RSS feed

DASMA JUAJ

Kameraman Profesionist
Cilesia dhe puna e
STUDIO RISTYLE do
tju beje qe ky emer tju
mbese ne mendje per
te pasur kenaqesine
qe te na zgjidhni dhe
ne eventet pasuese.
StudioRistyle -
www.ristyle.ecaty.com

Identifikohu or Krijo akount