Dubai Miracle Garden - Kopeshti me lule me i bukuri ne bote

Te gjitheve na pelqen kur shohim nje  panorame te bukur dhe bota eshte e mbushur plot me bukuri perrallore.

Kudo mund te gjejme nje kopesht botanik, me lule nga me te ndryshmet dhe qe na japin kenaqesi per syrin por edhe per aromen qe lulet leshojne.

Nje vend perrallor behet i tille nga menyra se si eshte krijuar, stili, larmia, harmonia, kombinimi i shume gjerave bejne qe nje vend te behet perrallor.

E pra menyra si eshte krijuar Dubai Miracle Garden, me stilin, larmine, harmonine qe percjell dhe kombinimi i shume e shume lloje lulesh te ndryshme e bejne kete kopesht botanik me te bukurin ne bote...se pse kete jua lejme ta gjykoni ju duke pare fotot ne vijim..

Lexo më tepër...
Rregjistrohu në këtë RSS feed

DASMA JUAJ

Kameraman Profesionist
Cilesia dhe puna e
STUDIO RISTYLE do
tju beje qe ky emer tju
mbese ne mendje per
te pasur kenaqesine
qe te na zgjidhni dhe
ne eventet pasuese.
StudioRistyle -
www.ristyle.ecaty.com

border
top
« March 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Identifikohu or Krijo akount