A+ A A-

Ristyle Photography

  • Shikimet: 363

Studio Ristyle me sherbimin "RISTYLE PHOTOGRAPHY" ju ploteson nevojat tuaja per Fotograf Profesionist!

FOTOGRAFIA eshte shume e rendesishme per çdo eveniment unik siç eshte dasma apo fejesa, sepse fotografia eshte nje kujtim qe mbetet dhe qe te ngjalli emocione duhet te jete bere e bukur.

Per tu bere e bukur nje fotografi nuk mjafton vetem shkrepja por nje vend te rendesishem ze edhe prezantimi i saj, pra produkti final qe do te shikoje çifti apo edhe miqesia.

Sipas nevojave, ndryshon edhe çmimi per fotografin dhe sipas çmimit, fotot mund te dorezohen ne:

  • Disk (dhe printimi behet nga vete çifti)
  • Disk + 50foto 10x15  te printuara (Fotografi zgjedh fotot me te pershtatshme per te printuara, pastaj çifti mund te konsultoje diskun dhe te printoje te tjera sipas deshires oste te beje kopje)
  • Disk + 100foto 10x15 te printuara (Fotografi zgjedh fotot me te pershtatshme per te printuara, pastaj çifti mund te konsultoje diskun dhe te printoje te tjera sipas deshires oste te beje kopje)
  • Disk + Album i thjeshte( fotot te printuara direkt ne album,i ngjashem me nje liber)
  • Disk + Album profesional(2-3 tipe te ndryshme albumesh)

 

DASMA JUAJ

Kameraman Profesionist
Cilesia dhe puna e
STUDIO RISTYLE do
tju beje qe ky emer tju
mbese ne mendje per
te pasur kenaqesine
qe te na zgjidhni dhe
ne eventet pasuese.
StudioRistyle -
www.ristyle.ecaty.com

date">8 Gusht, 2015
  1. Hot News
  2. Tags
  3. Comments
Nuk keni ide te mira? Punoni me dike qe i ka.

Hits:182

Gezuar Pashket

Hits:196

bukuria e fermave shqiptare

Hits:300

Hits:423

Bananja ben mire per shendetin - Ja pse!

Hits:382

RoomScan - Krijojme planimetrine e shtepise me kete app per iphone

Hits:153

« February 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      

Identifikohu or Krijo akount