FOODIE- social network for food lovers

There are books, magazines and TV shows about food. So why not a social network? Well, I have good news for you, people!

There's a report that a certain company just recently launched a social network specifically devoted to, you guessed it, food and all food lovers alike.

Users of this social network can create profiles for the service with their existing Twitter or Facebook credentials. Once signed-on to the social network, they can follow chefs and food writers, share their own musings and dig through a recipe finder, among other activities.

It's expected that people who are very passionate about food will make the new Foodie social networking site a part of their daily social network life, just like facebook is.

Now this is truly great news for all the food afficionados around the world who dream of a specialized social network to indulge their food cravings and hungry palates.

It looks like all the food lovers' dreams and wishes have been finally granted. 

Read more...

flappy bird behet mmo

Pas heqjes nga online store dhe pas diskutimeve te shumta qe ngjalli loja Flappy Bird eshte akoma heret qe kjo loje te zhduket nga qarkullimi dhe duke pare suksesin e madh qe pati si ne shkarkime dhe ne debate qe u bene pasi autori i lojes hoqi vete lojen nga online store te google play dhe apple store, loja u be edhe me popullore. Pikerisht per kete mendoi mire krijuesi i kesaj loje qe ta beje nje loje per tu luajtur online edhe nga pc edhe per me teper ne te njejten kohe me perdorues te tjere, gje qe e ben kete loje edhe me te deshirueshme dhe i ben lojtaret te behen me kompetititive kundrejt te tjereve qe i shohin ne kohe reale. Pra nese doni edhe ju te luani kete loje nga kompjuteri shkoni ne adresen

Read more...

Shqiperia ndryshon stine, tani jane italianet qe emigrojne ne Shqiperi

Shqiperia ndryshon stine. Dyndje emigrantesh Italiane ne shqiperi!

"Kane kaluar pak me teper se 20 vjet, por duken ngjarje te ndodhura nje shekull me pare. Ishte vera e vitit 1991 kur anija Vlora, e tejmbushur me shqiptare, te deshperuar, ankoroi ne portin e Barit. Sot nuk mberrijne me ngarkesa te tilla nga krahu tjeter i Adriatikut, emigrantet shqiptare ndjekin rruge te ligjshme tanime. Jane rreth gjysem milioni ne Itali. Por nga ana tjeter edhe italianet, gjithnje e me shpesh, kalojne detin Adriatik ne drejtimin te kundert me ate qe benin shqiptaret, pra shkojne ne shqiperi, ne kerkim pune dhe te nje jete te re. Nuk e bejne me anije te ndryshkura, por me avion per nje ore udhetim. Italianet tani shkojne ne Shqiperi ne kerkim te fatit."

Keshtu e nis gazeta e mirnjohur

Read more...

Festivali Kulturor Ndërkombëtar i Rinisë 22 mars 2014

Zhvillohet te shtunen me date 22/03/2014 Festivali Nderkombetar kulturor i Rinise.

Një aktivitet i cili synon të nxisë, kultivojë dhe zhvillojë kulturën kombëtare tek të rinjtë. Festivali Kulturor Ndërkombëtar i Rinisë gjithashtu synon të jetë një urë lidhëse dhe faktor i rëndësishëm i zhvillimet të marrëdhënieve miqësore mes popujve përmes njohjes dhe shkëmbimit të vlerave kulturore.

Të jetojmë dhe prezantojmë kulturën tonë

Që nga themelimi në vitin 1993 Fondacioni Arsimor “Gülistan” në bashkëpunim me Institucionet Arsimore “Turgut Özal” dhe Universitetin Epoka kanë përfaqësuar dhe prezantuar kulturën shqiptare në shumë aktivitete të organizuara brenda dhe jashtë vendit.

Përfaqësim në arenën ndërkombëtare

Të rinjtë shqiptarë kanë përfaqësuar më së miri Shqipërinë në festivalin e përvitshëm ndërkombëtar kulturor që organizohet vit në Turqi që nga viti 2003.

 Në këtë aktivitet marrin pjesë të rinj nga

Read more...

Studio Ristyle perdor Gopro camera per kujtimet me te bukura te jetes suaj

Studio Ristyle përdor edhe gopro Hero 3 në filmimet që bën, duke ju siguruar kështu edhe video me pamje mallengjyese.
Video që do ju lënë pa fjalë. Zgjidhni pra Studio Ristyle per Dasmen tuaj, apo fejesën, ditëlindjen e çdo festë e party të ndryshme dhe dhurojini vetes një kujtim profesional, me kualitet dhe që ke qef ta shohësh.
Read more...

Gary's cookbook module - 500 error- Solved!

If you have a 500 error using GCB Random Image Module from Gary's cookbook component try this solution.

I had a problem with this module and when clicking on the image it sends me to a 500 error page so I tried to find the solution in different manners but it was so simple when I solved than I said: How do I even think before.


So to solve this you have to simply activate the URL rewriting on Global configuration of your website but before remember to rename to .htaccess the htaccess.txt file in the root of your website.

 

Hope it's useful to you.

Read more...

Sign In or Create Account